Привітання ректора НТУ «ХПІ» до Дня студента

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента! Сьогодні в нашій країні це свято є символічним днем об’єднання студентів усіх навчальних закладів з метою зміцнення ролі студентства в суспільному й політичному житті України. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень у науці, економіці, мистецтві і культурі.

Від того, як ви проведете ці роки, наскільки зможете оволодіти знаннями — багатством, що його дає вам університет, залежать і ваше майбутнє життя, кар’єра, успіх і внесок у розбудову України, в перетворення її на могутню й квітучу державу. Ставши студентами нашого університету, ви маєте унікальну можливість отримати найновіші, найсучасніші знання. Ваші професори й викладачі роблять усе, щоб надати їх вам, а від вас самих величезною мірою залежить якість освіти, яку ви отримуєте в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». За неї ви несете відповідальність перед собою, перед вашими батьками і перед усім суспільством.

Студент — високе звання, ви являєте собою інтелектуальне майбутнє народу, від вас уже сьогодні залежить успішний поступ суспільства і держави шляхом прогресу — науково-технічного і гуманітарного.

Щиро вітаю вас із Днем студента, бажаю відзначити його весело й змістовно! Нехай здійснюються сподівання, супроводжує успіх та буде міцне здоров’я!

Євген Сокол, ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».