Політехніки вибороли «золото» і «бронзу» Універсіади

Студенти НТУ «ХПІ» в складі збірних чоловічих команд Харківської області стали переможцями змагань XIV літньої Універсіади України з водного поло. У турнірі брали участь 5 команд: по дві — з Львівської та Харківської областей, і одна — з Одеської області. Всього — понад 60 учасників.

Перше і третє місця на змаганнях з водного поло зайняли, відповідно, команда Харківської області-1 і команда Харківської області-2. Друге місце дісталося команді Львівської області.

До складу 1-ї команди Харківської області, яка виборола «золото», увійшли такі студенти ХПІ: Костянтин Медведєв (Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії), Дмитро Аракчеев (факультет соціально-гуманітарних технологій), Владислав Без’язичний (факультет соціально-гуманітарних технологій).

Другу команду Харківської області, яка посіла третє місце на Універсіаді, представляли політехніки: Григорій Кірочкін (факультет комп’ютерних наук і програмної інженерії), Євген Бистрицький (Навчально-науковий інститут механічної інженерії і транспорту), Олександр Коц (Навчально-науковий інститут механічної інженерії і транспорту), Ігор Німченко (Навчально-науковий інститут економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу), Микита Клиженко (факультет соціально-гуманітарних технологій).

Універсіада відбулася з 22 по 26 квітня в басейні спорткомплексу НТУ «ХПІ».