Міжнародний конкурс з інклюзії. РЕЄСТРАЦІЯ

Політехніків запрошують взяти участь в Міжнародному конкурсі «Інклюзивні практики майбутнього: Ідеї, Дослідження, Інновації». Мета конкурсу — популяризація та практична підтримка перспективних ідей та досвіду реалізації інклюзивних проектів, а також практики розвитку інклюзивних спільнот. Переможець конкурсу отримає грант на зйомку фільму про свій проект. Реєстрація учасників конкурсу — до 15 червня.

Переможців визначатимуть у 3-х номінаціях:

— ідеї: представлення нових креативних ідей в області розвитку соціальної інклюзії, ідей проектів, напрямків, діяльності, які можуть поліпшити, вдосконалити умови для повноцінного інклюзивного життя людей з особливостями у розвитку в сучасному суспільстві;

— дослідження: представлення результатів різного роду досліджень з питань соціальної інклюзії;

— інновації: це творчі проекти, які містять відкриття, винаходи, впроваджені результати наукових досліджень, розробки з оновлення та підвищення якості життя людей.

Журі конкурсу — експертна група Міжнародної програми розвитку інклюзивних спільнот.

Взяти участь в конкурсі може будь-яка організація або приватна особа, які займаються вивченням, дослідженням та практикою в сфері соціальної інклюзії.

Реєстрація триватиме до 15 червня 2019 р. Подати заявку можна за посиланням.

Прийом конкурсних робіт до 15 серпня 2019 р.

Результати конкурсу будуть оголошені на відкритті другого Міжнародного фестивалю інклюзивних практик «Долаючи кордони – 2019» — 25 вересня 2019 р.

Участь в конкурсі безкоштовна.

З вимогами та положеннями конкурсу можна ознайомитися тут.

Довідка:

«Inclusive practices» — організатор Міжнародної програми розвитку інклюзивних спільнот. Щорічно проводить конкурс «Кращі інклюзивні практики» та Міжнародний фестиваль інклюзивних практик «Долаючи кордони».