Звернення голови «Асоціації випускників НТУ «ХПІ» Євгена Сокола

Голова «Асоціації випускників НТУ «ХПІ», ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол опублікував звернення до випускників Політеху для підтримки і популяризації свого рідного вишу.

Шановні випускники!

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (НТУ «ХПІ») пишається своїми випускниками — всюди, де ви доклали своїх зусиль, про вас відгукуються з повагою. Так тримати й надалі!

Поза всяким сумнівом, ми дорожимо дружбою і контактами з вами. Напевно, і ви з теплотою в душі і серці, згадуєте свої студентські роки. Сьогодні ХПІ продовжує тримати марку відомого вишу — про нього знають, як в Україні, так і за кордоном. За останніми світовими рейтингами, харківський Політех вибився в лідери серед технічних вишів країни.

«Асоціація випускників НТУ «ХПІ» звертається до вас з проханням: пропагуйте свою Alma mater, розповідайте про Політех, залучайте молодь! Підписуйтесь на нашу сторінку в  Facebook, сторінку прес-служби ХПІ, дивіться інформацію на сайті вишу! Це буде вашою інвестицією в розвиток університету, який дав вам дорогу в професійне життя. А особи, які ви рекомендували  для навчання, матимуть можливість безпосередньо звертатися до керівництва ХПІ. Сьогодні держава відчуває голод щодо технічних фахівців. І ми із задоволенням його вгамуємо. З вашою допомогою! З вашою підтримкою! З вашим досвідом! З вашою любов’ю до Політеху!

Окремо звертаємося до наших випускників, які живуть в інших країнах. Знайте, що незважаючи на відстань, ви поруч з нами, душею і серцем, бо ви — політехніки. Переконуйте, закликайте, залучайте! Будьте з нами! Адже любов до Політеху не знає кордонів. «Через роки і відстані» ми готові з вами сприяти зміцненню взаємин між нашими державами, їх взаємному збагаченню і розвитку.

 

Зі щирими побажаннями успіхів та повагою,

ректор,

Голова «Асоціації випускників НТУ «ХПІ», професор Є.І. Сокол