ХПІ запрошує на прес-конференцію про інжиніринг

У понеділок, 23 вересня, відбудеться прес-конференція на тему: «Перспективи інженерної освіти та інженерної професії України. Погляд з Європи». Спікери — голова правління данської інженерно-консалтингової компанії BIIR Томас Сіллесен (Thomas Sillesen), менеджер FEA відділу «БІІР Україна» випускник ХПІ Юрій Веретельник, HR-менеджер «БІІР Україна» Марина Стягайло.

Місце — прес-центр KHARKIV TODAY (вул. Мироносицька, 8), початок — 12:00.

В рамках прес-конференції представники компанії BIIR (та українського офісу «БІІР Україна») розкажуть про співпрацю з вишами України, якість української інженерної освіти, а також про інженерний аутсорсинг — наскільки затребуваними є українські фахівці за кордоном.

Довідка:

BIIRінженерно-консалтингова компанія, заснована в 2008 році в місті Орхус, Данія. У 2013 році був відкритий український офіс в Одесі — «БІІР Україна», а в 2019 році — в Харкові. Компанія спеціалізується на проектах з використання вітроенергетики та інших відновлювальних джерел енергії, видобутку і транспортування газу і нафти.

BIIR надає послуги з розробки продуктів в галузі енергетики (конструювання та проектування механічних і електричних систем, розробка програмного забезпечення, промисловий дизайн, тощо), управління проектами, впровадження систем контролю якості, оцінки концептів і бізнес-планування.