В ХПІ стартують дев’яті Канікули з Політехом

НТУ «Харківський політехнічний інститут» запрошує школярів, батьків, вчителів на осінні «Канікули з Політехом». У програмі — понад півсотні різноманітних майстер-класів, воркшопів, інтерактивних лекцій, ігор, справжніх лабораторних робіт, експериментів та інших заходів від викладачів і студентів ХПІ. Гості зможуть взяти в них активну участь, а також побувати на кафедрах, лабораторіях вишу, екскурсіях кампусом Політеху. Крім того, старшокласники зможуть пройти експрес-тестування ЗНО. «Канікули з Політехом» триватимуть з 28 жовтня по 2 листопада. Участь — безкоштовна!

Серед напрямів науково-пізнавальних івентів — IT, хімія, фізика, електроніка, енергетика, мехатроніка, менеджмент, бізнес, психологія, соціологія та інші. Свої інтерактивні заходи представлять понад 30 кафедр НТУ «ХПІ».

Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2): Простір ідей (Електротехнічний корпус, 1 поверх), інші локації вишу.

Більше інформації про заходи, час і місце їх проведення можна дізнатися на сайті.

З питань організації групових відвідувань звертайтеся за телефонами: (057) 707-66-34; (073) 707-66-34; (099) 968-00-03

Безкоштовне експрес-тестування ЗНО можна буде пройти щодня з 28.10 по 01.11. Початок — о 10:00, 11:00, 12.00. Місце — НТУ «ХПІ», навчальний корпус №2 (У2), перший поверх, аудиторія 102.

Osinni-kanikuly-z-Politekhom-2019

Довідка:

Проект «Канікули з Політехом» стартував восени 2017 року. Його організаторами і спікерами є викладачі, аспіранти, студенти різних кафедр НТУ «ХПІ». Протягом тижня, в період шкільних канікул, дітям презентують програму різноманітних заходів — майстер-класів, воркшопів, інтерактивних ігор та лекцій, лабораторних робіт, демонстрацій, дослідів. Гостями Канікул стають не тільки діти, а й дорослі — їхні батьки, вчителі. Головна ідея проекту — показати природничі (хімію, фізику, математику та ін.), соціальні науки цікаво, зацікавити дітей займатися наукою в майбутньому. Для цього лектори використовують STEM-підхід в своїх заходах, дозволяючи учасникам занурюватися в наукове середовище, брати участь в практичних демонстраціях, працювати в командах.