Студенти-перекладачі ХПІ запрошують на святкування Хелловіну

Кафедра ділової іноземної мови та перекладу НТУ «ХПІ» запрошує старшокласників на тематичну зустріч, присвячену святкуванню Хелловіну. Захід пройде за участю студентів, викладачів кафедри, а також американських волонтерів Корпусу Миру США в Україні. У програмі — цікава інформація про американські культурні традиції, а також вікторина.

Дата — 1 листопада 2019 р., початок о 16:25. Місце — НТУ «ХПІ», Навчальний корпус У2, 4 поверх.

Під час зустрічі гості дізнаються про те, як відзначають Хелловін в США, а також про інші американські свята і фестивалі. Крім того, всі охочі зможуть взяти участь у вікторині, яку підготують старшокурсники-перекладачі ХПІ.

Контакти організатора: тел. (057) 707-60-62, tihonravov@kpi.kharkov.ua

Довідка:

Корпус Миру США в Україні співпрацює з різними українськими міністерствами, в тому числі — Міністерством освіти і науки України. Серед проектів — викладання англійської мови як іноземної (волонтери викладають англійську в школах, університетах, коледжах, проводять тренінги тощо), розвиток молоді (робота в школах, технікумах, неурядових організаціях, реалізація різних заходів з популяризації здорового способу життя та інше), розвиток громад. Цілі Корпусу — допомагати громадянам України в задоволенні існуючих потреб у технічній кваліфікації, сприяти кращому розумінню американців в українському суспільстві, сприяти кращому розумінню українців серед американців.