Вітання ректора ХПІ Євгена Сокола з Різдвом і Новим роком

Дорогі друзі!

Напередодні Різдвяних свят і Нового року ми підбиваємо підсумки року, що минає, та окреслюємо майбутні перспективи і завдання. 2019-й рік був наповнений яскравими перемогами, досягненнями і відчутними результатами — НТУ «Харківський політехнічний інститут» значно поліпшив свої показники в світових рейтингах. Це означає, що ХПІ розвивається відповідно до міжнародних освітніх тенденцій, впроваджуючи новації в навчальний процес. Ми прагнемо створювати в Політеху відповідні умови для навчання, модернізуючи не лише освітні програми, а й матеріально-технічну базу вишу. Є значні досягнення і за програмою академічної мобільності ERASMUS+ — за рік понад 300 студентів Харківського Політеху відвідали зарубіжні університети для проходження навчання, стажувань, курсів тощо. З кожним роком зростає і число іноземних громадян, які обирають для навчання НТУ «ХПІ». Крім того, в 2019 році було багато наукових і спортивних перемог наших політехніків на всеукраїнських та світових конкурсах й олімпіадах.

Рік, що минає, ми проводжаємо із вдячністю та надією. А 2020-й стане для нас особливим — ми будемо відзначати 135-річчя нашого рідного Політеху. Впевнений, що попереду в нас чимало досягнень і перемог, які сприятимуть розвитку Харківського політехнічного, нашої молоді та всієї України!

Дорогі друзі! Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом! Бажаю миру, здоров’я, процвітання кожному з вас і вашим близьким! Щасливих свят!

Ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол