Представники ХПІ презентували третій сезон eō Business Incubator в Харкові

10 лютого, в Харкові відбувся захід «Як потрапити в eō Бізнес Інкубатор?» — програму для стартапів, яка допоможе винахідникам розвинути та розширити свій бізнес на світовому ринку. eō Інкубатор набирає учасників вже для третього сезону проекту! 

Спікерами зустрічі були: координатор eō Business Incubator в Києві Едуард Сімсон, випускник першого сезону eō Business Incubator, засновник та CEO стартапу iCardy, директор Навчально-наукового інституту енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ «ХПІ» Роман Томашевський, а також один з менторів eō Business Incubator Сергій Політучий.

Вони розповіли, що таке eō Business Incubator, як він працює, як до нього потрапити. Були представлені ментори програми, які є успішними бізнесменами з різних країн світу. Також спікери дали поради щодо правильності заповнення анкети-заявки та розказали, як проходить відбір до проекту.

Крім того, представник ХПІ Роман Томашевський, CEO стартапу iCardy, з яким він брав участь в першому сезоні Інкубатору, розповів про свій досвід участі в програмі, як проходить процес навчання, які переваги, «бонуси» вона надає стартап-командам для подальшого розвитку. Роман Томашевський  також зазначив, що найближчим часом при НТУ «ХПІ» буде створено пре-eō Бізнес Інкубатор, своєрідний стартап-центр, де всі охочі зможуть отримати інформацію про те, що таке стартап, особливості його просування, а головне — як стати учасником проекту eō Бізнес Інкубатор. Слід відзначити, що вчені  харківського Політеху працювали над пристроєм, що полегшує процес моніторингу та діагностики аритмії передсердя, завдяки чому можна вчасно попередити про розвиток інфаркту або інсульту та зберегти життя людини.

Подивитися відео із зустрічі можна за посиланням.

Нагадаємо, eō Business Incubator відкрився в Харкові в квітні 2019 року на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України (КЕУ)». Мета — надання менторської підтримки не лише регіональним, а й загальноукраїнським стартапам, навчання технологіям їх просування і фінансування на вітчизняному та міжнародному ринках.

Подати заявку-ідею стартапу можна не лише з IT-напряму, але й в галузі фізики, хімії, матеріалознавства, фармацевтики, фінансових технологій, інших актуальних інноваційних галузях. Подробиці: https://www.eo.in.ua/

about_eō_Business_Incubators