Молода вчена ХПІ — учасниця фільму про Президента Зеленського

Старша викладачка кафедри зварювання НТУ «ХПІ», кандидат технічних наук Альона Глушко увійшла в історію України! Вона стала уособленням молодої науки в документальному фільмі «Рік президента Зеленського», який презентували нещодавно.

У стрічці Альона розповідає про глобальні цілі своєї наукової роботи, яка дозволяє покращувати діяльність сучасних теплових електростанцій, показано, як президент Володимир Зеленський вручає їй Премію для молодих вчених.

Повна версія фільму — https://www.youtube.com/watch?v=XmUhegS2eWY&t=1s.  Фрагмент про молодих науковців та Альону Глушко — з 32-ї хвилини 47-ї секунди.

Молода вчена ХПІ зазначає, що продовжує плідно співпрацювати з офісом Президента, і, зокрема, з Міністерством енергетики та захисту довкілля України.

«Впевнена, що співпраця представників офісу Президента, міністерств і молодих вчених буде тільки на користь державі! Дуже приємно, що мій рідний Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» завжди мене підтримує і надихає на нові звершення. Не чекаємо на зміни, а змінюємо самі!», — зазначила Альона Глушко.