ХПІ презентував новий інфоресурс про IT-освіту університету

НТУ «Харківський політехнічний інститут» спільно з Kharkiv IT Cluster підготував для абітурієнтів гід з вищої IT-освіти в ХПІ. На інформаційному ресурсі можна дізнатися всю актуальну інформацію про айтішні спеціальності ХПІ, освітні програми, конкурсні пропозиції, форми навчання, інноваційні проекти, а також інші важливі питання вступу до харківського Політеху.

На інформаційній платформі представлено майже півтора десятка спеціальностей і більше 30-ти освітніх програм для бакалаврату, магістратури та PhD в сфері IT-технологій. Тут доступна інформація про можливі форми навчання (денна, заочна), терміни навчання для кожної освітньої програми, про їхнє фінансування (бюджет, контракт).

Також можна дізнатися про унікальну IT-програму ХПІ «Інноваційний кампус» — про те, як стати її учасником, як проходить навчання та інші подробиці.

Крім того, на цьому ж ресурсі можна знайти важливу інформацію щодо вступної кампанії 2020 року. Так, представники Центральної приймальної комісії ХПІ підготували інформаційний буклет, де вказані конкурсні пропозиції за всіма IT-спеціальностями ХПІ, необхідні для вступу предмети ЗНО, коефіцієнти тощо. Також показана статистика вступної кампанії за 2019 рік — популярність спеціальностей, кількість поданих заяв та конкурс на одне бюджетне місце, та ін.

Інформація доступна на сайті: http://vstup.kpi.kharkov.ua/admission/it-osvita/

Довідка:

Вища IT-освіта НТУ «ХПІ» — можливість отримання класичної, інноваційної та дуальної освіти. ХПІ пропонує навчання за тринадцятьма спеціальностями і 34-ма освітніми програмами в сфері IT-технологій.

Kharkiv IT Cluster — харківська громадська організація, яка з 2015 року об’єднує провідні IT-компанії, місцеву владу і вищі навчальні заклади для впровадження комплексних змін в IT-екосистему міста.

Мета організації — сформувати в Харкові сприятливе для IT-бізнесу середовище, просувати місто як провідну IT-локацію, підтримувати IT-community та освіту. Місія організації: поступова трансформація Харкова в IT-центр міжнародного масштабу.