Вивчення англійської мови в ХПІ. РЕЄСТРАЦІЯ

Студентів, аспірантів, викладачів НТУ «ХПІ» запрошують на курси англійської мови в центр «English School of Tomorrow» — партнера харківського Політеху. Тут політехніки зможуть «підтягнути» англійську до рівня В2, який необхідний для участі в міжнародних програмах академічної мобільності. Крім того, за підсумками навчання можна пройти тестування на визначення рівня знань та отримати відповідний сертифікат. Курси — платні, але представники ХПІ зможуть скористатися знижкою.

Вартість одного місяця навчання (8 занять по 1.5 години) з урахуванням корпоративної знижки — 900 грн., а проведення тестування та видачі сертифіката, який визнається Міністерством освіти і науки України — 1500 грн.

Онлайн-тестування можна пройти на сайті http://estomorrow.com.ua/tests.html (при заповненні анкети необхідно вказати свою приналежність до НТУ «ХПІ»).

Зазначимо, що знижки будуть надані студентам і викладачам ХПІ, які запишуться на курс тривалістю 6 місяців.

З усіх питань звертатися до відділу міжнародних зв’язків НТУ «ХПІ»: ректорський корпус, 1 поверх, ауд. 38, (Василюк Олександр Віталійович, тел. 067-577-68-38, vasiluk@kpi.kharkov.ua).