Для амбітних політехніків! Програма стипендій від британського уряду. РЕЄСТРАЦІЯ

Аспірантів, викладачів, студентів-магістрів НТУ «ХПІ» запрошують на презентацію програми стипендій Chevening від уряду Великої Британії. Вона дає можливість пройти навчання у британському університеті.

Зустріч буде проходити у програмі Zoom. Дата — 29 вересня (вівторок), початок — 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/35TuihB до 12:00, 29 вересня 2020. Після всім зареєстрованим на ел. адреси буде надіслано посилання для підключення до онлайн-конференції.

Кількість можливих учасників обмежена!

В програмі:

  • 15:50 — підключення до конференції організаторів,
  • 15:55 – 15:59 — підключення до конференції учасників, які зареєструвалися,
  • 16:00 – 16:10 — вітальне слово організаторів,
  • 16:10 – 17:00 — презентація програми. Спікер — фахівець з управління проектами та навчальними програмами Посольства Великої Британії в Україні Юлія Кондрушенко,
  • 17:00 – 17:20 — питання та обговорення,
  • 17:20 — підбиття підсумків.

Організатори: Посольство Великої Британії в Україні, Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

Вимоги до кандидатів, які бажають отримати стипендію Chevening:

  • вища освіта (мінімум бакалавр),
  • знання англійської мови (більшість британських університетів вимагають 6,5 балів з іспиту IELTS, дійсний сертифікат),
  • досвід роботи від 2 років.

Під час конкурсного відбору, кандидатів будуть оцінювати за такими критеріями: лідерські якості, професійні досягнення, академічна кваліфікація і володіння англійською мовою.

Перевага буде надаватися амбітним конкурсантам з лідерським потенціалом, здібностями впроваджувати нове, і робити внесок в організаційний розвиток.

Аспіранти, викладачі та студенти ХПІ, у яких виникнуть конкретні питання щодо участі в програмі, можуть звертатися до начальника відділу міжнародних зв’язків НТУ «ХПІ» Гончарова Олександра Андрійовича (ректорський корпус, к.24, 2-й поверх).

Оргкомітет від НТУ «ХПІ»: проректор з міжнародних зв’язків Хрипунов Геннадій Семенович, начальник відділу міжнародних зв’язків Гончаров Олександр Андрійович.

Контакти: khrip@ukr.net, gaa@kpi.kharkov.ua

Оргкомітет від ХНУ ім. В.Н. Каразіна: проректор з науково-педагогічної роботи Бабічев Анатолій Валерійович, начальник управління міжнародних відносин Хижняк Олександр Володимирович, фахівець управління міжнародних відносин Коваль Юлія Володимирівна.

Контакти: int.relations@karazin.ua, jkoval@karazin.ua.

Довідка:

Британські урядові стипендії Чівнінг (Chevening Scholarships) — одні з найпрестижніших нагород для навчання у Сполученому Королівстві. В Україні програма діє 30 років, а освіту в британських університетах вже отримали понад 400 амбітних українців. Програма налічує понад 50 000 стипендіатів з усього світу. Стипендія не має вікових та галузевих обмежень, орієнтована на амбітних лідерів і молодих професіоналів.

Стипендія Chevening покриває: навчання переважно на однорічних магістерських програмах у Великій Британії, проживання, переліт і витрати на візу. Після завершення навчання стипендіати мають повернутися до України як мінімум на 2 роки.