ХПІ організував онлайн конференцію для громадян Нігерії

У НТУ «ХПІ» відбулася онлайн конференція «E-SUMMIT 2020. Study in Europe (Nigeria – Ukraine)», яка була присвячена питанням навчання іноземних громадян у Харківському Політеху. Серед учасників — громадяни Нігерії з міста Лагос, представники вишу.

Конференція транслювалася у Facebook. Модераторами були: випускник НТУ «ХПІ», громадянин Нігерії Абіола Омолоє (Abiola Omoloye) і заступник декана факультету міжнародної освіти НТУ «ХПІ», доцент Ганна Дроздова.

Учасники обговорювали наступні питання: структура та якість освіти у виші, міжнародна діяльність НТУ «ХПІ», як організовано навчальний процес в університеті, а також які умови надаються іноземним студентам ХПІ для проживання, інші можливості.

Крім того, в онлайн зустрічі взяв участь студент 2-го курсу Навчально-наукового інституту механічної інженерії і транспорту ХПІ, громадянин Нігерії Тасі Чіджіоке Кеннет. Він поділився враженнями про Харків, розповів про свій досвід навчання в ХПІ, зазначивши високий рівень викладання у виші та дружню атмосферу.

За словами організаторів, конференція була інформативною і викликала високу зацікавленість в аудиторії. Представники Нігерії висловили бажання провести повторну онлайн зустріч із залученням ще більш широкої аудиторії.