Новий коворкінг для студентів ХПІ

У гуртожитку № 1 («Гігант») НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбулося відкриття сучасного місця відпочинку для студентів Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту та факультету комп’ютерних наук і програмної інженерії вишу (секції 6—9). На заході були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи, професор ХПІ Магомедємін Гасанов, директор Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту ХПІ Олексій Ларін, його заступник Володимир Мєтєльов і представники IT-компанії Grid Dynamics, за підтримки якої створена територія коворкінгу.

На думку студентів, нове місце відпочинку було просто необхідно: тут можна не лише провести час із друзями, але й підготуватися до майбутніх іспитів або просто змінити оточення.

«Цією територією користувався рідко, але часто бачив там інших студентів, які проводять час з користю. Це зручно для спілкування з друзями та мотивує на навчання або роботу», — розповідає студент групи І-219д Микита Буланов.

«Коворкінг зона від Grid Dynamics стала чудовим подарунком для студентів, які проживають в гуртожитку. У нас з’явилося місце, де ми можемо зібратися з друзями, щоб відпочити від навчання та добре провести час. Прекрасно, що напередодні сесії у нас з’явилося місце, де ми можемо зібратися з одногрупниками і разом підготуватися до іспитів. Вважаю, що саме там з’являться багато нових ідей і стартапів», — каже студентка групи І-117а Яна Соломонова.

Директор Навчально-наукового інженерно-фізичного інституту ХПІ Олексій Ларін зазначив: «Співпраця з IT бізнесом у напрямі поліпшення умов проживання та створення нових зон відпочинку, куточків для колективної роботи студентів безумовно піде їм на користь. Дякуємо Grid Dynamics за чудовий подарунок!».

 

Довідка:

IT компанія Grid Dynamics — партнер Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», займається наданням інжинірингових ІТ-послуг. Була заснована в 2006 році. Головний офіс знаходиться в Менло-Парку, Каліфорнія (США), також є представництва в Східній Європі: Україні (Харків, Львів, Київ), Польщі (Краків), Сербії (Белград) та ін.