Студенти ХПІ — переможці чемпіонату України з вільної боротьби

19-21 січня 2021 року в Харкові відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Дуная. Учасниками стали близько двохсот спортсменів з 17-ти регіонів України, серед них — студенти факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ». За підсумками змагань політехніки посіли такі місця: Каміль Керімов виборов «срібло» в категорії до 57 кг, а Денис Бороган — п’яте місце в категорії до 65 кг.

Змагання відбулися у Палаці спорту «Локомотив». За результатами чемпіонату будуть відібрані спортсмени, які поборються за олімпійські ліцензії, а також за медалі чемпіонату Європи. Так, студент Харківського Політеху Каміль Керімов представить Україну на чемпіонаті Європи.

Ознайомитися з усіма результатами можна за посиланням.

В рамках фіналу чемпіонату України, за внесок у розвиток вільної боротьби проректор НТУ «ХПІ» Магомедємін Гасанов від імені ректора харківського Політеху Євгена Сокола вручив почесним гостям турніру пам’ятні подарунки. Були нагороджені: президент ГО «Федерація спортивної боротьби» Євген Ручка, головний тренер збірної України з вільної боротьби Григорій Данько, викладач, полковник Віктор Шелуханов. Крім того, Магомедємін Гасанов також був відзначений подякою від організаторів турніру.