Фестиваль «Future of Ukraine-2021». РЕЄСТРАЦІЯ

Студентів НТУ «ХПІ» запрошують на всеукраїнський фестиваль інженерних талантів «Future of Ukraine-2021». Тут у них буде можливість позмагатися, вирішуючи нестандартні технічні завдання, отримати новий досвід та знайомства, проявити себе в командному проекті. Головний приз, за ​​який змагатимуться конкурсанти, — оплачувана поїздка на Boeing (США).

Реєстрація до 18 жовтня 2021 року за посиланням: https://bit.ly/FoU2021
Важлива умова — гарні знання англійської мови.

Переможці I туру фестивалю «Future of Ukraine» 2020 року будуть автоматично допущені до участі у другому турі цьогорічного фестивалю, оскільки через епідеміологічну ситуацію в Україні II та III тур не були проведені.

Мета Всеукраїнського Фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine» — сприяння розвитку інженерної освіти, популяризація інженерної професії, пошук, заохочення і підтримка творчої, талановитої молоді, яка планує пов’язати своє майбутнє з інженерною діяльністю.

Нагадаємо, студент ХПІ став одним із переможців Всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine» 2019 року.

Довідка:

Організатори заходу — асоціація ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Благодійна організація «Благодійний Фонд імені Святого Володимира», за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна».

Фестиваль складається з трьох етапів: I тур — онлайн-тестування з фундаментальних дисциплін та англійської мови, II тур — рішення комплексного інженерного завдання, яке вимагає знань фундаментальних природних і базових інженерних дисциплін, творчого підходу і нестандартного мислення, III тур — підготовка і захист мотиваційної презентації англійською мовою, яка виконується згідно з вимогами Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge».