Прискорені підкурси у ХПІ. Поспішайте зареєструватися!

У ХПІ продовжується набір на прискорені курси підготовки до ЗНО з різних предметів. Термін навчання — 4 або 3 місяці, доступний очний та дистанційний формат. Слухачами можуть стати школярі, випускники коледжів, технікумів цього року або минулих з будь-якої області України. Заняття стартують вже 17 січня 2022р. Програма підкурсів передбачає підготовку до ЗНО, розширення знань з предметів, адаптацію абітурієнтів до навчання у виші.

Можна вибрати такі предмети: математика, фізика, англійська мова, українська мова, історія України, хімія, біологія, українська література.

Випускники підготовчих курсів (як очних, так і дистанційних) одразу переходять до фінального туру університетської олімпіади. Це дозволяє абітурієнтам отримати до 20 додаткових балів до результату ЗНО під час вступу до НТУ «ХПІ».

Записатися на курси можна онлайн:

на очні курси: http://vstup.kpi.kharkov.ua/pidgotovche-viddilennia/pidhotovchi-kursy-do-zno/

на дистанційні курси: http://vstup.kpi.kharkov.ua/pidgotovche-viddilennia/dystantsiina-pidhotovka-do-zno/

Організатори зазначають, що цього року на дистанційних курсах змінився формат навчання, посилено програму з математики, з’явилася можливість спілкування з викладачем у режимі реального часу. Крім того, НТУ «ХПІ» — єдиний виш у регіоні, який проводить прискорену дистанційну підготовку з хімії.

Контакти:

Тел. (066)-027-05-65 (дистанційні курси), (073)-70-76-634, 0-666-22-47-01 (очні курси), podkursi.khpi.kharkov@gmail.com

Адреса: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), корпус У-2, к.109.
Режим роботи: пн-пт з 9-00 до 17-00, перерва з 12-00 до 13-00.

Instagram: podkursi.khpi.kharkov, сайт http://vstup.kpi.kharkov.ua/pidgotovche-viddilennia/.