Українське золото серед кращих лучників країни: Нові спортивні досягнення студентів ХПІ

На відкритому Всеукраїнському турнірі серед найсильніших лучників України студентка факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ» Дар’я Павличенко (група СГТ–42) стала кращою в особистих змаганнях серед жінок. У запеклій боротьбі вона завоювала золоту медаль. Змагання відбулися 24–26 березня у Харкові в закритому приміщенні. Найсильніші лучники країни змагалися в стрільбі з лука з дистанції 70 м.

У Харкові пройшов командний Чемпіонат України з бадмінтону серед команд Суперліги. Збірна Харківської області у цих змаганнях здобула першість. Свій внесок у перемогу команди Харківської області внесли і студенти СГТ факультету ХПІ: Владислав Стерін (гр. СГТ–46а), Олександр Шмундяк (гр. СГТ–45), Марина Ільїнська (гр. СГТ–46а), Владислава Лєсная (гр. СГТ–43), Анастасія Дмитришин (гр. СГТ–42).

     

Першого квітня збірна команда НТУ «ХПІ» з греко-римської боротьби успішно виступила на змаганнях літньої Універсіади України, які проходили в Миколаєві. В особистій першості переможцем Універсіади став студент СГТ факультету Дмитро Гнева (гр. СГТ–42) у ваговій категорії до 80 кг, а студент факультету інтегрованих технологій і хімічної техніки Руслан Русанов (гр. ІТ–53б) — срібним призером у категорії до 98 кг.

Вітаємо політехніків зі спортивними перемогами! Так тримати!