Про відкриття Наукового андеграунду і урочистий випуск магістрів — у телепроекті харківського Політеху

Сьогодні, 14 липня на телеканалі ОТБ о 19.27 вийде новий випуск телепроекту НТУ «ХПІ» «Світ освіти».

Перший сюжет програми буде присвячений відкриттю креативного простору для молодих вчених Харкова «Науковий андеграунд». Про те, як виникла ідея створення проекту, як проходила підготовка до нього, завдання Наукового андеграунду, його особливості та перспективи розкажуть ініціативна команда співробітників і аспірантів Політеху, представники Ради молодих вчених ХПІ і керівництво вишу.

Темою другого сюжету стане урочистий випускний бакалаврів, спеціалістів і магістрів, який відбувся 30 червня в Палаці студентів ХПІ. Ректор університету професор Євген Сокол і голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична вручать дипломи кращим студентам, випускники ХПІ поділяться своїми спогадами і планами на майбутнє, а творчі колективи Палацу студентів подарують глядачам святковий концерт.

Детальніше — в черговому випуску проекту «Світ освіти» у п’ятницю, 14 липня, о 19.27 на телеканалі ОТБ (Філія ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Харківська регіональна дирекція»).

Довідка:

Телепроект НТУ «ХПІ» «Світ освіти» присвячений найбільш цікавим і значущим подіям, що відбуваються в університеті. 10-хвилинна програма виходить один раз на місяць, в п’ятницю, на каналі ОТБ.