Школярі в Політеху грали в КВК

23 лютого Палац студентів НТУ «ХПІ» вперше приймав Харківську міську шкільну лігу КВК. Тут пройшов півфінал 13-го сезону ігор клубу веселих і кмітливих. Тема виступів цього року — «Креативний сезон». П’ятнадцять команд з Харкова і команда з міста Суми представили оригінальні «Музичні візитки», в яких з гумором продемонстрували своє бачення різних музичних стилів: від класики і джазу до року і диско. Учасники веселих змагань – школярі з третього по одинадцятий клас.

Виступи дітей оцінювало професійне журі, серед якого були: представники Департаменту освіти Харківської міської ради, Харківського міського центру дозвілля молоді, досвідчені гравці КВК. НТУ «ХПІ» в суддівській бригаді представляли: постійний член журі шкільної ліги, директор Палацу студентів університету Анатолій Марущенко, голова комітету первинної профспілкової організації студентів (ППОС НТУ «ХПІ») Сергій Мастерний і доцент кафедри органічного синтезу і нанотехнологій Сергій Петров.

Як зазначив Анатолій Марущенко, рівень команд дуже високий, школярі демонструють якісний гумор, талановиті і креативні.

За підсумками зустрічі, 9 кращих команд вийшли в фінал шкільної ліги КВК Харкова, який також пройде в Палаці студентів ХПІ 22 березня.

 Довідка

Змагання юних гумористів в рамках шкільної ліги КВК проводяться Харківським міським центром дозвілля молоді за підтримки Департаменту освіти та Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. У відборі беруть участь команди шкіл усіх районів міста, а також гості з інших регіонів України. Особливістю ігор ліги є накопичувальна система підрахунку балів, яка дозволяє учасникам зіграти в декількох турах і максимально проявити себе.