«Світ води та напоїв» в ХПІ

В четвер, 1 березня, вчені кафедри технології жирів і продуктів бродіння НТУ «ХПІ» проведуть для школярів майстер-клас «Світ води та напоїв». Це третій захід у рамках нового проекту про напрямки роботи кафедри.

Учасники майстер-класу дізнаються про цікаві властивості води та секрети виробництва безалкогольних напоїв. Разом зі студентами та  викладачами кафедри вони приготують солодкі газовані напої, а випускниця кафедри, представник ТМ «Акваторія вкуса» Анна Горячева  презентує їм новий лимонад з натуральним соком без барвників та консервантів «Лимошка».

Дата і час: 1 березня 2018 року, четвер, початок — 16.00 (тривалість — 2 години).
Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), технічний корпус, 2 поверх, кафедра технології жирів і продуктів бродіння.

Координатор проекту: Мочалова Олена Іванівна, тел: 093-49-84-313; 066-745-64-68.

Також школярі зможуть проявити свої вміння та кмітливість під час приготування безалкогольного глінтвейну та вітамінізованих напоїв з використанням натуральної сировини.

Під час проведення заходу буде проводитися вікторина, де найдосвідченіші юні хіміки зможуть виграти  призи від торгової марки «Бісквіт–шоколад».

Нагадаємо, перші два майстер-класи вчених кафедри технології жирів і продуктів бродіння НТУ «ХПІ» були присвячені виготовленню косметичних засобів та приготуванню солодощів. Ці заходи об’єднали школярів, студентів, викладачів і роботодавців.

Більш докладно про майстер-класи кафедри  — у відеосюжетах прес-служби НТУ «ХПІ»: