У ХПІ оголошені позачергові канікули (ІНФОРМАЦІЮ ОНОВЛЕНО 04.03.2018р.)

Ректорат НТУ “ХПІ” прийняв рішення про призупинення навчального процесу у виші з 5 по 7 березня 2018 року (з урахуванням святкових днів— до 12 березня). Тим часом, університет не закриється — ХПІ буде працювати ці дні згідно з Правилами внутрішнього розпорядку вищого навчального закладу.
Зауважимо, що раніше, 1 березня, відбулося засідання кризового комітету при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, в ході якого був прийнятий план дій щодо вирішення кризової ситуації, що стосується проблем газопостачання країни. Зокрема, Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської облдержадміністрації рекомендувала призупинити роботу дошкільних, шкільних і вищих навчальних закладів регіону з 3 по 7 березня.
3 березня ввечері Міністерство освіти і науки України (МОН), з посиланням на Кризовий комітет Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, розповсюдило інформацію, що проблеми з газопостачанням вдалося оперативно вирішити. Тим самим, МОН надало право вищим навчальним закладам самим вирішувати, призупиняти або продовжувати навчальний процес у виші.