Запрошуємо на Ярмарок вакансій-2018

30 березня в спорткомплексі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбудеться XIII щорічний Ярмарок робочих місць «Політех-2018». Студенти зможуть ознайомитися з діяльністю і вакансіями різних підприємств Харківського регіону та України.

Ярмарок робочих місць «Політех-2018» представить понад 450 вакансій, пропозицій про стажування і проходження практики з подальшим працевлаштуванням для студентів ХПІ. На заході випускники дізнаються актуальні вимоги роботодавців, а також зможуть пройти профорієнтаційні тести і залишити свої резюме представникам 70 компаній (30 виробничих підприємств, 25 ІТ-компаній, і 15 фірм інших сфер діяльності). Серед них:

– великі виробничі підприємства (ПАТ «Турбоатом», ДП «Електроважмаш», ДП «Завод імені В.О. Малишева», ДП Харківський машинобудівний завод «ФЕД», ДП ХКБМ ім. Морозова, ВАТ «Світло шахтаря», АТ «Мотор Січ », інші);

– концерни і групи компаній (УПЕК, концерн «NICMAS», група CRH Україна);

– ІТ-компанії (NIX Solutions Ltd, DataArt, EPAM Ukraine, SoftServe та інші);

– компанії банківської сфери (ПАТ КБ «Приватбанк», ПАТ «Мегабанк») та інші.

Час роботи: з 10:00 до 13:00 (урочисте відкриття об 11:00).

Місце проведення: Спортивний комплекс НТУ «ХПІ» «Політех» (вул. Алчевських, 50а).

Генеральний партнер: NIX Solutions Ltd.

Партнери: EPAM Ukraine, DataArt, SoftServe.

Інформаційний партнер: сайт «Робота в Харкові» www.rabota.kharkov.ua.

Організатори: Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» спільно з Харківським обласним центром зайнятості та ОСС «Студентський Альянс НТУ «ХПІ».

Контакти: Алла Ус, методист Центру «Кар’єра» НТУ «ХПІ». Тел: (057) 707-66-03, (093) 661-86-45.

Довідка

Ярмарок робочих місць – щорічний захід, в якому беруть участь понад 70 компаній-роботодавців. Тут провідні українські та міжнародні компанії презентують випускникам Політеху свої вакансії.

Мета роботодавців – пошук талановитих студентів і запрошення їх на стажування. За попередньою домовленістю з організаторами Ярмарку, компанії зможуть провести тренінги та презентації для студентів.

Щорічно понад 3000 студентів НТУ «ХПІ» та інших вузів мають можливість поспілкуватися з роботодавцями безпосередньо, отримати більше інформації про вимоги до претендентів, і знайти роботу – тимчасову або постійну.

Важливою особливістю, завдяки якій Ярмарок робочих місць в НТУ «ХПІ» стала популярною як серед студентів, так і серед роботодавців, є неформальна атмосфера заходу.