Увага, студенти ХПІ! Новий сезон CIG R&D LAB

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» починає прийом заявок на участь у новому сезоні CIG R&D LAB 2019-2020 від Chernovetskyi Investment Group (CIG). В рамках освітньо-стипендіальної програми студенти, аспіранти та молоді вчені ХПІ зможуть отримати експертну та фінансову підтримку для своїх стартапів від CIG. Заявку на участь можна подати за посиланням. Термін подачі заявок до 27 вересня 2019 р.

Новий сезон освітньо-стипендіальної програми CIG R&D LAB 2019–2020 буде проходити в 3 етапи:

— Перший етап:

Подача заявок (до 20 вересня включно). Всі бажаючі можуть надсилати свої заявки через електронну форму.

— Другий етап:

Презентація відібраних проектів перед комісією, яка відбудеться в жовтні. Автори проектів виступлять з презентацією перед спеціальною комісією, до складу якої увійдуть представники університету та CIG. За підсумками презентацій будуть визначені переможці-стипендіати.

— Третій етап:

Визначення за підсумками року переможця серед стипендіатів відбудеться в липні 2020 року. Переможець отримає фінансування на розвиток проекту або можливість стажування.

Протягом року, в період дії проекту учасникам та їхнім науковим керівникам буде виплачуватися стипендія, а також вони зможуть отримувати експертну та менторську підтримку від Chernovetskyi Investment Group для розвитку своїх стартапів.

Додаткову інформацію та консультацію можна отримати у куратора програми від НТУ «ХПІ» Руслана Вікторовича Кривобока:

E-mail: krivobok@kpi.kharkov.ua,

тел. 057-707-61-36, 097-606-82-78.

Про те, як реалізовувалася освітньо-стипендіальна програма CIG R&D LAB 2018–2019 в НТУ «ХПІ» читайте тут. Також дивіться сюжет передачі «Світ освіти», присвячений фіналу проекту.

Довідка:

Chernovetskyi Investment Group (CIG) — одна з найбільших інвестиційних компаній на ринку СНД, була заснована в 2013 році. Детальніше: http://cig.vc/.