Друже, ти вже в IT! РЕЄСТРАЦІЯ

НТУ «ХПІ» став партнером унікального проекту UNIT.City Харків meetup «Що я можу в Ай-Ті?». Захід відбудеться у вівторок, 17 вересня 2019 р., в просторі Fabrika.space о 19:00. Тут всі зацікавлені айтішною темою зможуть обговорити, де здобути якісну і актуальну IT-освіту, як масштабувати стартап, які проекти досягають успіху і багато іншого. Серед спікерів заходу — СЕО UNIT.City Харків Олексій Резниченко та СЕО Sector X Acceleration Platform Андрій Комаровський. Запрошуються зацікавлені та мотивовані студенти, аспіранти, викладачі вишів.

Місце Fabrika.space: сo-working, event zone, bar and lots of inspiration, м. Харків, вул. Благовіщенська, 1.
Початок — 19:00.

Вхід вільний, реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/qBMjVV6vr65N5N7n7?fbclid=IwAR1e9t_4Mgsh1E9J0xmmrwphgeAKJfqMHkUJxaQeHrUxsWMbV7g7DMBxZpQ

— Я можу увійти?

— Друже мій, ти вже в IT.

Про сучасну освіту та екосистему IT в Україні, яка вже впевнено наближається до стандартів Силіконової долини розповість Олексій Резниченко, СЕО UNIT.City Харків.

Про акселераторні програми, стартапи, складності та можливості зросту — Андрій Комаровський, СЕО Sector X Acceleration Platform. А також про те, які стартапи досягають успіху, як мінімізувати ризики, як стартапу вийти на міжнародний рівень, які формулювання і меседжі працюють для залучення інвестицій.

Модератор івенту — Art Oganesyan.

Партнер заходу — Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

Довідка:

UNIT.City Харків — перший в східній Україні інноваційний парк. 

UNIT Factory Kharkiv — інноваційний університет, який готує IT-фахівців за унікальною навчальною програмою ucode. Ucode розроблена за інноваційною методикою Challenge Based Learning, яка заснована компанією Apple. Мета програми — отримати практичний досвід в сфері програмування і реалізувати креативні ідеї у продукти, які покликані вирішувати проблеми сучасності.