Політехніків запрошують до Єврошколи. РЕЄСТРАЦІЯ

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ запрошують студентів та випускників НТУ «ХПІ» приєднатися до Єврошколи (EU Study Days in Ukraine) 2020 року. Сесії Єврошколи відбудуться в лютому-липні цього року в різних українських містах. Учасники проекту отримають нові знання від кращих спеціалістів ЄС та України, детально ознайомляться з основними питаннями співпраці України та ЄС в таких сферах, як політика, економіка, енергетика, освіта, права людини, поточні реформи України та їх підтримка Європейським Союзом. Крім того, у них буде можливість поспілкуватися з представниками інститутів Євросоюзу і вченими.

Для подачі заявки на участь у EU Study Days 2020 потрібно обрати сесію, в якій би ви хотіли взяти участь і заповнити анкету:

На 32 сесію (13-16 лютого, місто Київ): http://bit.ly/EUStudyDays_Kyiv (дедлайн — 22 січня 2020 року, 23:00)

На 33 сесію (9-12 квітня, місто Кропивницький): http://bit.ly/EUStudyDays_Kropyvnytskyi (дедлайн — 17 березня 2020 року, 23:00)

На 34 сесію (28-31 травня, місто Львів): http://bit.ly/EUStudyDays_Lviv (дедлайн — 30 квітня 2020 року, 23:00)

На 35 сесію (18-21 червня, місто Кривий Ріг): http://bit.ly/EUStudyDays_KryvyiRih (дедлайн — 26 травня 2020 року, 23:00)

На 36 сесію (23-26 липня, місто Бердянськ): http://bit.ly/EUStudyDays_Berdyansk (дедлайн — 29 червня 2020 року, 23:00).

Для участі в кожній сесії буде відібрано 40 осіб з різних регіонів України. Відбір учасників буде проходити на основі поданої заявки і за наступними критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення максимально можливої ​​кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Участь в Єврошколі — безкоштовна. Організатори також оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Стати учасниками можуть студенти останніх курсів та випускники (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому).

Пріоритет надаватиметься студентам і випускникам, які отримали (або отримують) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

Робочі мови Єврошколи — українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити і читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі.

Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) — на сторінці проекту в Facebook: www.facebook.com/EUStudyDays.

Контактні особи: Ірина Мовчан, директор Українського освітнього центру реформ, imovchan@cure.org.ua

Координаційна група проекту: eustudydays@gmail.com, тел: 097 321 47 30.

Довідка:

EU Study Days — проект Представництва Європейського Союзу в Україні, який надає можливість українським студентам та випускникам вишів дізнатися більше про Європейський Союз і відносини між ЄС і Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, мета проекту — створити мережу української молоді, яка буде спілкуватися і надалі, щоб обмінюватися досвідом і впроваджувати спільні ініціативи.