IT партнер ХПІ нагородив кращих студентів

Оригінально вирішили підбити підсумки весняної сесії та літнього студентського рейтингу в Інженерно-фізичному інституті НТУ «ХПІ». Десять кращих студентів-першокурсників отримали сертифікати на безкоштовне вивчення англійської мови та подарунки від IT компанії Grid Dynamics. Нагородження відбулося за участю керівництва вишу.

Серед тих, хто відзначився — студенти спеціальностей «Прикладна математика» і «Комп’ютерні науки» Інженерно-фізичного інституту ХПІ. Організатори зазначають, що в складних умовах дистанційного навчання, ці студенти показали наполегливість, старання і високу якість отриманих знань.

Сертифікати на вивчення англійської мови (8 безкоштовних занять) і подарунки студентам вручали представники партнера університету — IT компанії Grid Dynamics. До привітань відмінників приєднався проректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол, який зазначив старання студентів і далекоглядний мотивуючий крок компанії.

У планах Grid Dynamics — подальша співпраця з ХПІ. На зустрічі, яку представники компанії провели з керівництвом університету, обговорювалися спільні програми з розвитку і поліпшення IT-освіти в Харкові.

Довідка:

Серед нагороджених студентів: Ілля Бранчук, Віра Зімненко, Анастасія Кайдалова, Софія Кирилюк, Даніїл Ковальов, Наталія Мірошнік, Дарина Павленко, Ольга Польчук, Микита Симоненко, Роман Сициховський.