У ХПІ допоможуть вченим знайти інвесторів

Вченим нададуть підтримку в сфері комерціалізації наукових розробок. Свою інноваційно-інвестиційну пропозицію вони можуть подати на розгляд Україно-Турецькому Координаційному Центру науково-технічних досліджень (UTSTRCC), який працює на базі НТУ «ХПІ». Для цього дослідникам необхідно заповнити онлайн-форму на сайті центру.

Процедура розгляду заявки буде займати до 2 місяців і виконуватися менеджментом Координаційного Центру UTSTRCC.

Україно-Турецький Координаційний Центр науково-технічних досліджень зацікавлений у розгляді проектів у таких галузях: електроніка, машинобудування, космос, авіація, двигуни внутрішнього згоряння, системи передачі, електронні блоки управління і матеріали, матеріалознавство і т.д.

Більш детально з діяльністю координаційного центру і його партнерів можна ознайомитися на сайті (інформація представлена ​​на російській та англійській мовах).

Контакти:

Директор центру — професор Ельдар Велієв

Email: veliev51@gmail.com; info@utstr.com

тел.: +380 99 044 25 49 (Україна), +90 537 052 ​​76 86 (Туреччина).

Довідка:

Україно-Турецький Координаційний Центр науково-технічних досліджень — спільний проект НТУ «ХПІ» та Стамбульського технічного університету, який відкрили на базі ХПІ 1 лютого 2018 року.

Головне завдання координаційного центру — прискорити процес комерціалізації наукових розробок. Центр також визначає перспективні інвестиційні проекти, які можна запропонувати українським і турецьким бізнесменам.

Сайт Україно-Турецького Координаційного Центру науково-технічних досліджень: http://utstr.com/ru/about

https://youtu.be/p_tcq1seqxc