У ХПІ відбувся урочистий випуск магістрів — 2018

21 грудня у Палаці студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулися урочистості, присвячені завершенню навчання в університеті. Цього року дипломи про закінчення НТУ «ХПІ» отримали майже 2000 студентів-магістрів, в їх числі — 82 іноземця. Кожен п’ятий випускник ХПІ закінчив виш з «червоним дипломом».

З вітальною промовою до випускників звернувся ректор НТУ «ХПІ», доктор технічних наук, член-кореспондент НАНУ, професор Євген Сокол: «Дорогі наші студенти, їхні батьки, які прийшли сьогодні на наш випускний вечір! Протягом шести років ви своєю наполегливою працею освоювали науки, досягали видатних результатів. І ми пишаємося вами! Безумовно, студентські роки — найкращі роки кожної людини. Саме в цей час зав’язується дружба, з’являється перша любов, яка для когось може стати любов’ю на все життя. Створюються сімейні пари, у деяких з’являються діти. І ми сподіваємося, що ці діти, як і їхні батьки, теж прийдуть вчитися до Харківського політехнічного інституту. Тому що ми впевнені, що краща освіта — це ХПІ! Бажаю вам великих успіхів, радості, щастя, всього найкращого, щоб всі ваші мрії збулися, щоб ви досягали тих висот, які намітили перед собою. А ми завжди будемо радіти і пишатися тим, що ви вписуєте золоту сторінку в історію Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

На урочистому вечорі був присутній почесний гість — депутат Верховної Ради України Олег Ляшко, який також привітав випускників Політеху. Кращі студенти отримали дипломи та пам’ятні подарунки. Всього нагородили 30 політехніків, серед них: переможці конкурсів, олімпіад, учасники наукових конференцій, активісти наукового, культурного та громадського життя університету. Зі списком нагороджених можна ознайомитися в документі:
наказ_магістри_2018

Випускний вечір подарував гостям свята багато позитивних емоцій у вигляді танцювальних, вокальних і акробатичних номерів, представлених творчими колективами Палацу студентів ХПІ. Серед них: ансамблі — «Україна», «Поліфонія», «Тріумф», вокал шоу-бенд «Сузір’я», СТЕМ, камерний хор ім. О. Петросяна, театр «Політехнік», студія циркового мистецтва «Бенефіс».
Більше світлин за посиланням.