ХПІ ЗАПРОШУЄ НА ПОСВЯТУ В СТУДЕНТИ

У суботу, 31 серпня 2019 року, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує першокурсників на урочисті заходи, присвячені початку нового навчального року.

У першій половині дня студенти-першокурсники зустрінуться з директорами і деканами факультетів та інститутів ХПІ, де познайомляться з дирекцією, своїми кураторами та одногрупниками.

З 14.00 до 16.00. у Палаці Студентів НТУ «ХПІ» (вул. Пушкінська 79/1) відбудеться зустріч ректора Політеху професора Євгена Сокола з викладачами університету для підбиття підсумків навчального року, що минув, та визначення планів на майбутній 2019-2020 рр.

В цей же час (з 13:30 до 16:00) для першокурсників на території кампусу Політеху та в Науковому андеграунді (вул. Багалія, 13) представники органу студентського самоврядування «Студентський Альянс НТУ «ХПІ» розкажуть про інститут, студентську діяльність, різноманітні проекти, а також проведуть конкурси та розіграш призів з символікою вишу.

О 16:30 на майданчику біля вечірнього корпусу НТУ «ХПІ» відбудеться урочисте відкриття IT-скверу.

А о 17.00. на головній площі вишу пройде свято «Посвята в студенти». За традицією воно почнеться з урочистої ходи студентів під акомпанемент військового оркестру. Ректор Євген Сокол привітає нове покоління політехніків, і запалить символічну «Чашу знань». Вітати першокурсників будуть також викладачі університету та почесні гості заходу. Після цього різні вокальні, танцювальні та інші творчі колективи Палацу студентів ХПІ представлять публіці цікаві номери. «Родзинка» програми — виступ команди КВК харківського Політеху «Дикий молодняк».

Детальна програма заходів:

Графік-31.08.19

Підписуйтесь на сторінки вишу в Facebook: Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», прес-служба НТУ «ХПІ», а також в Instagram.