Студентів ХПІ запрошують до участі в конкурсі відеороликів від Представництва ЄС в Україні

Студенти НТУ «ХПІ» можуть взяти участь у конкурсі відео в рамках проекту «ЄС: вибір української молоді» від Представництва Європейського Союзу в Україні. Прийом робіт — з 1 березня до 23 травня 2017 року. Організатори конкурсу пропонують учасникам зосередитись на темі енергозбереження та його важливості для благополуччя усієї країни. Також відео можна присвятити питанню євроінтеграції України.

У конкурсі можуть брати участь як професіонали (ті, у кого є освіта та професійний досвід в сфері виробництва відео), так і любителі.

Вимоги до відео:

  • відео має бути оригінальним;
  • тривалість відео — до 3 хвилин;
  • відео має розкривати одну із тем: енергозбереження та/або європейська інтеграція України.

Прийом робіт триватиме до 23 травня. З 23 травня по 5 червня 2017 року переможці конкурсу будуть обрані членами журі, серед яких: радник з питань преси та інформації Представництва ЄС Вікторія Давидова, гендиректор «Артхаус Трафік» Денис Іванов, екс-головний продюсер «Нового каналу» Оксана Панасівська  та заступник PIN–production Юрій Панін.

У червні переможці будуть оголошені на сайті проекту.

Найкращі відеоролики будуть відзначені спеціальними призами та дипломами від Представництва ЄС в Україні, а кожен учасник отримає сувенір.

Детальна інформація та реєстрація учасників розміщена на сайті http://euroquiz.org.ua/video-contest.

 

Довідка:

Проект «ЄС: вибір молодого покоління України» є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавець проекту — ГО Фундація «Відкрите суспільство».