Учасники першої університетської школи грантрайтінгу в Харкові завершили інтенсив-курс в НТУ «ХПІ»

Наприкінці лютого завершила свою роботу перша школа грантрайтингу у Харкові, організована за ініціативою молодих вчених НТУ «ХПІ». За п’ять занять учасники курсу-інтенсиву не лише отримали необхідну інформацію для роботи з грантами, а й презентували свої проекти.

В той час, як перша міська школа соціального проектування та грантрайтингу «Open Grants School» стартує лише 18 березня, учасники університетської школи грантрайтингу в ХПІ вже захистили свої проекти та отримали сертифікати учасників.

Спікерами курсу стали: керівник проекту «Знание к действию» та координатор загальноміської школи грантрайтингу Ганна Лущук; професор кафедри менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) НТУ «ХПІ» й директор з розвитку англомовного інформаційно-аналітичного порталу «Kharkiv Observe» Тарас Данько; проектний менеджер програми «Active Citizens» від British Counsil, співробітник благодійного фонду «Карітас Харків», івент-менеджер та бізнес-тренер Антон Білюк; міжнародний тренер та консультант, голова Правління громадянської організації «Агентство змін «Перспектива», к.е.н., доцент кафедри менеджменту та ЗЕД НТУ «ХПІ», професор Олена Решетняк.

Учасники школи дізналися, що таке грантова заявка і на які критерії слід звертати увагу при підготовці проекту для подачі на міжнародний грант, як сформувати команду та вести роботу над заявкою. Також спікери поділилися механізмами виявлення проблем грантового проекту і підготовки їх вирішень, розкрили таємниці спілкування з грантодавцями та вдалих заявок на міжнародний грант.

Слідкуйте за діяльністю Ради молодих вчених НТУ «ХПІ» в соціальних мережах:

Facebook: Young Scientist Council of NTU «KhPI»

Телефон для довідок: +38 099 774 60 18