Харківські політехніки пройшли до фіналу конкурсу «Авіатор–2017»

Стали відомі імена чотирьох студентів ХПІ, які успішно подолали чотири етапи всеукраїнського благодійного проекту «Авіатор-2017». За результатами, всього 250 конкурсантів пройшли до фіналу конкурсу.

Фіналісти Всеукраїнського благодійного проекту «Авіатор–2017» в НТУ «ХПІ»

№ п/п ПІБ Факультет Курс
1 Ворона Юлія Миколаївна Технології неорганічних речовин 5
2 Гулий Антон Володимирович Енергомашинобудівний 5
3 Бурченко Дмитро Андрійович Соціально-гуманітарних технологій 3
4 Верховець Маргарита Вадимівна Соціально-гуманітарних технологій 3

У фіналі «Авіатора», який пройде 6–7 квітня в Харкові (10–11 квітня — в Києві), конкурсанти постануть перед експертним журі зі своїми напрацюваннями.

Увага! Фіналістам «Авіатор–2017» необхідно підтвердити свою участь у фіналі конкурсу, написавши на пошту aviator@kolesnikovfund.org. В темі листа необхідно написати: Авіатор_2017_фінал. У тілі листа вказати свої прізвище, ім’я та по батькові українською мовою (як в українському паспорті, для коректного складання подальших списків), а також місто, в якому ви хочете захищатися в фіналі конкурсу.

Нагадаємо, студенти технічних спеціальностей з усієї України борються за поїздку від Фонду Бориса Колеснікова на Міжнародний авіасалон Ле Бурже до Франції, яка відбудеться в червні. Для 100 переможців конкурсу організатори підготували насичену програму: два дні вони проведуть на одному з престижних форумів світу, також на них чекає екскурсія Парижем і відвідування Діснейленду.