ПОЛІТЕХ ЗАПРОШУЄ НА ПОСВЯТУ В СТУДЕНТИ

31 серпня 2017 р Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» проведе урочисті заходи, присвячені старту нового навчального сезону.

Так, в першій половині дня на факультетах і кафедрах пройдуть зустрічі зі студентами-першокурсниками (час і місце зустрічі — тут). А о 14.00 у Палаці Студентів НТУ «ХПІ» ректор професор Євген Сокол збере викладачів університету для підведення підсумків минулого навчального року та визначення планів на 2017-2018 рр.

Традиційне свято «Посвята в студенти» пройде у четвер, 31 серпня, о 17.00 на території навчального містечка університету. Він почнеться з урочистої ходи студентів по головній алеї Політеху під акомпанемент військового оркестру. Ректор Євген Сокол привітає нове покоління політехніків, і за традицією запалить символічну «Чашу знань». Вітати першокурсників будуть також викладачі університету, почесні гості заходу. Різні вокальні, танцювальні та інші творчі колективи Палацу студентів ХПІ представлять публіці цікаву концертну програму.