У ХПІ відбудеться міжвузівський семінар з комп’ютерно-інтегрованих технологій

21–22 вересня і 28–29 вересня 2017 року в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбудеться міжвузівський науково-методичний семінар. Тема — «Впровадження обладнання виробництва компанії ОВЕН в навчальний процес з підготовки бакалаврів і магістрів за спеціалізацією 151-02 «Комп’ютерно-інтегровані виробництва і прикладне програмування».

У рамках семінару викладачі харківських вишів обговорять питання науково-методичного забезпечення дисциплін, які сприяють підготовці фахівців з комп’ютерно-інтегрованих технологій. Також представники компанії ОВЕН ознайомлять учасників заходу з апаратно-програмними засобами компанії.

Дата і час: 21–22 вересня і 28–29 вересня; 14:00–18:00.

Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), технічний корпус №2, кафедра автоматизації технологічних систем та екологічного моніторингу, аудиторія 35.

Контактна особа: доцент Лисаченко Ігор Григорович, тел. (067) 575-54-98

На семінар запрошені: викладачі і наукові співробітники Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», Українського державного університету залізничного транспорту, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету та інших вишів. Також запрошуються всі бажаючі викладачі та науковці.

Цей захід відбудеться в рамках угоди про науково-технічне співробітництво між НТУ «ХПІ» та ТОВ «ВО ОВЕН».

Довідка:

Компанія ОВЕН — виробник контрольно-вимірювальних приладів і пристроїв для промислової автоматизації. Устаткування компанії застосовується в системах автоматизованого контролю технологічних процесів у різних галузях промисловості: хімічній, машинобудівній, металургійній, харчовій, аграрній, енергетичній, а також на об’єктах житлово-комунального господарства.

Компанія випускає логічні контролери, програмовані реле, перетворювачі інтерфейсів, пристрої зв’язку і сигналізації, вимірювачі, таймери, датчики температури, рівня, тиску та ін.