Здійснювати дитячі мрії: Політехніки привітали вихованців школи-інтернату

Студенти факультету автоматики та приладобудування  НТУ «ХПІ» поздоровили вихованців Комунального закладу «Зеленогайський спеціальний загальноосвітній навчально-виховний комплекс (дошкільний навчальний заклад — школа-інтернат I-II ступенів)» з Днем Святого Миколая. Завдяки підтримці керівництва ХПІ діти отримали в подарунок від політехніків телевізор і дві новорічні ялинки.

«Діти були у захваті: щасливі оченята випромінювали радість та вдячність. Наша багаторічна традиція в День Святого Миколая здійснювати дитячі мрії — добра можливістю не на словах, а на ділі виявити своє милосердя, бажання творити добро, дарувати радість тим, хто її потребує. Хочеться, щоб так було й надалі», — відзначають студенти ХПІ.

Крім подарунків, політехніки представили учням виставу. Діти також продемонстрували свої таланти та подарували гостям творчі номери.

Нагадаємо, до Дня Святого Миколая у «Просторі ідей: Science&Museum/ Арсенал ідей Україна» НТУ «ХПІ» для дітей провели воркшоп «Навіщо мені хімія? Як працюють знання на практиці». Захід пройшов у рамках програми Всеукраїнського дитячого фестивалю «КнигоПодорож» від видавництва «Ранок». Юним учасникам розповіли, як знання з екології та хімії можуть допомогти врятувати світ та бути корисними у повсякденному житті.

Довідка: Комунальний заклад «Зеленогайський спеціальний загальноосвітній навчально-виховний комплекс (дошкільний навчальний заклад — школа-інтернат I-II ступенів)» Харківської обласної ради знаходиться за адресою Харківська область, Харківський район, смт Високий, вул. Театральна, 10. Сьогодні в ньому виховують 165 учнів,  з яких 20 — діти-сироти.