Політехніків запрошують на презентацію програми подвійних дипломів

11 квітня в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбудеться зустріч делегації WSZOP (Вища школа менеджменту охорони праці міста Катовіце (Польща) зі студентами Політеху. Мета — презентація програми з отримання другого диплома (польського).

На зустріч запрошують студентів IV і V курсів ХПІ, які навчаються за спеціальностями «Цивільна безпека», «Менеджмент» та інші.

Час — 12.00. Місце — НТУ «ХПІ», Головний аудиторний корпус (ГАК), 205 ауд.

Делегацію Вищої школи менеджменту охорони праці міста Катовіце (WSZOP) представлять: канцлер WSZOP Малгожата Сікорська (Małgorzata Sikorska) і декан факультету гуманітарних і соціальних наук WSZOP Яцек Скорус (Jacek Skorus).

Довідка:

У січні 2016 року з WSZOP було підписано угоду про участь у Програмі Erasmus + (KA-1 — академічна мобільність) на 2016/2017 навчальний рік. Від НТУ «ХПІ» партнером WSZOP виступає кафедра менеджменту і оподаткування факультету бізнесу і фінансів.

WSZOP була заснована в 2002 році. Університет знаходиться в Катовіцах, столиці Сілезії. Є лідером у сфері освіти з питань безпеки та першим університетом у країні, в якому створено факультет інженерних досліджень, згідно зростаючому попиту на фахівців у сфері охорони праці та здоров’я. Університет обладнаний сучасною системою інформаційних технологій для дистанційного навчання (e-learning).

Освітні пропозиції WSZOP включають в себе 5 напрямків бакалаврату (ступінь бакалавра або інженера) і напрямок другого ступеня (ступінь магістра).

Якість освіти і освітніх програм були тричі позитивно оцінені Національним Акредитаційним Комітетом Польщі. Університет володіє оснащеними лабораторіями та мультимедійними залами, сучасним обладнанням для синхронного перекладу.