Перший онлайн марафон «Форум освітніх можливостей»

14 травня 2018 року за підтримки Представництва ЄС в Україні та Харківської обласної державної адміністрації відбудеться Перший онлайн марафон «Форум освітніх можливостей». Захід об’єднає головні програми у сфері освіти та науки, які реалізуються за підтримки Європейського союзу та країн Європи. Взяти участь у заході можуть представники студентської та наукової спільноти Харківщини.

Мета заходу — проведення інтерактивної презентації можливостей міжнародної співпраці в сфері освіти та науки для студентів, викладачів та науковців закладів вищої освіти Харківщини за участю представників провідних європейських проектів та програм.

Організатори форуму — Ініціатива ЄС Team Europe Kharkiv.

Партнери: Громадська спілка «Харківський університетський консорціум», Рада ректорів вищих закладів освіти Харківського регіону, Харківський національний університет радіоелектроніки, спільнота Grant Management

Дата та час проведення: 14 травня 2018 року з 10.00 до 17.00.

Пряма трансляція буде доступна для всіх бажаючих через Youtube-канал Grant Management. У закладах вищої освіти Харкова трансляції будуть організовані в окремих приміщеннях.

Орієнтований розклад

Час Подія Учасники
10.00 – 10.30 Урочистий старт марафону Хьюг Мінгареллі, голова Представництва ЄС в Україні (у записі)

Анатолій Бабічев, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації

Людмила Бєлова, президент Харківського університетського консорціуму

Валерій Семенець, ректор ХНУРЕ

10.30 – 11.00 Європейська освіта для українців Любов Щитка, в.о. начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОНУ (відео-конференція)
11.00 – 12.00 Програма ЄС «Еразмус+» Світлана Шитікова, координаторка проекту ЄС «Національний Еразмус+ офіс в Україні”(відео-конференція)
12.00 – 13:00 Програма ЄС «Горизонт 2020» Олена Коваль, директорка Національного інформаційного центру зі співробітництва з ЄС у сфері науки та технологій, Національний контактний пункт Горизонт 2020 з фінансових та юридичних питань (відео-конференція)
13:00 – 14:00 Програма ЄС «Креативна Європа» Юлія Федів, керівниця Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» (відео-конференція)
14.00 – 15.00 Французький культурний центр «Alliance Francaise» Тімоте де Майяр, директор «Альянс Франсез» м. Харкова
15:00 – 16:00 British Council Ірина Прокоф’єва та Анна Карнаух — менеджерки програми Culture Bridges (відео-конференція)
16:00 – 17:00 Німецька служба академічних обмінів DAAD д-р Гізела Циммерманн, керівниця офісу DAAD в Україні (відео-конференція)

 

Довідка: Ініціатива Team Europe об’єднує експертів і фахівців із різних сфер, які прагнуть посилити різносторонні відносини між Україною та ЄС. Захід проводиться Team Europe у м. Харків у рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні», який фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Більше про проект — на сайті http://euroquiz.org.ua