ХПІ продовжує благоустрій гуртожитків для своїх студентів

Керівництво НТУ «ХПІ» перевірило готовність студентських гуртожитків до нового 2018/2019 навчального року. 29 серпня делегація вишу провела огляд гуртожитків.

Так, влітку 2018 року були проведені ремонтні роботи в наступних гуртожитках:

гуртожиток №1 («Гігант»): повністю відремонтовано 5 поверх першої секції (зокрема, санвузол, туалети та ін.);

гуртожиток №4: відремонтовано десять кімнат на п’ятому поверсі. Ремонтна бригада ще здійснює роботи, пов’язані з електропостачанням (електропроводка, встановлення нових розеток, світильників, плафонів та ін.);

гуртожиток №7: завершено ремонт декількох поверхів (6, 7 пов.), у тому числі, кімнат загального користування (кухні, коридори та ін.);

гуртожитку №9 і №11: оновлено сходові марші;

гуртожиток №12: відремонтовано кухні, коридори, сходові майданчики;

гуртожиток №10: проведено капітальний ремонт правого “крила”, а також душових кімнат;

гуртожиток №15: відремонтовано душові, коридори (на всіх чотирьох поверхах), встановлено нову сантехніку (раковини). «Раніше торці будівлі 15-го гуртожитку були в аварійному стані, але зараз ми їх відремонтували, відновили пожежні виходи. Тепер вони ідеальні і відповідають усім необхідним нормам», — розповів проректор НТУ «ХПІ» Магомедємін Гасанов.

За його словами, на сьогоднішній момент усі гуртожитки ХПІ підготовлені до поселення студентів. У січні 2019 року керівництво університету також планує провести масштабні ремонтні роботи в «Гіганті» і гуртожитку №5, щоб зробити й обладнати там сучасні душові кімнати.

«Ми регулярно проводимо ремонтні роботи в гуртожитках і докладаємо максимальних зусиль, щоб покращити в них благоустрій. Забезпечити студентам ХПІ гідні умови проживання — одне з наших основних завдань», — коментує Магомедємін Гасанов.

Довідка:

На балансі НТУ «ХПІ» знаходиться 15 гуртожитків, в яких проживає понад 6 тисяч студентів. Контроль за організацією ремонтних робіт здійснює ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол, роботи координує проректор з науково-педагогічної роботи університету Магомедємін Гасанов.