Новий вигляд університетських буфетів

Триває масштабна реконструкція об’єктів інфраструктури НТУ «ХПІ». Разом з ремонтом аудиторій, кафедр, оновленням навчальних корпусів, змінюється вигляд університетських буфетів. Нові підходи впроваджуються під керівництвом ректора професора Євгена Сокола.

Так, силами студентів і співробітників Політеху у висотному навчальному корпусі У-1 з’явився оновлений буфет під назвою CaFeDra. Сучасний дизайн, нові меблі, техніка, wifi зона, розетки для підзарядки мобільних телефонів, умивальник, новий персонал, приємне ввічливе обслуговування. І це ще не всі переваги нового буфета. За словами куратора реконструкції, проректора ХПІ Магомедєміна Гасанова, роботи виконали у двомісячний термін, не залучаючи жодного підрядника: «Ми не просто ремонтуємо, ми оновлюємо підхід до створення об’єктів інфраструктури університету, запрошуючи для цього, в першу чергу, студентів. Тому що в цьому приміщенні їм повинно бути комфортно і тільки вони знають, що для цього потрібно».

Крім того, оновлення торкнулися і буфета Головного аудиторного корпусу ХПІ. Тут замінили меблі, побутову техніку, персонал і не тільки. Як повідомив Магомедємін Гасанов, роботи тривають.