Конференція YSC 2.0 «Економічне майбутнє України». РЕЄСТРАЦІЯ

Студентів-економістів і викладачів НТУ «ХПІ» запрошують взяти участь в Конференції для наукової молоді #YSC 2.0 «Економічне майбутнє України», яка відбудеться 5 квітня 2019 року в Києві. Організатори — Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом. Місце проведення — новий кампус Unit.Verse першого в Україні інноваційного парку Unit.City (м. Київ, вул. Дорогожицька, 3).

Участь для студентів і викладачів безкоштовна. До 20 березня 2019 року необхідно зареєструватися і пройти відбірковий конкурс есе «Три ідеї для швидкого економічного зростання України» — https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpGh2CitCbc1usxJ5wBtqd-RV4PSPoev-zgmQ5O7B7dT5Scw/viewform

Мета YSC 2.0 — допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами власного майбутнього і успіху країни. В рамках конференції будуть обговорюватися глобальні тренди та виклики 2019 року, місце України на економічній карті світу, економічна стратегія держави і секрети успішного підприємництва.

Головні теми:

— Економічна політика і держуправління,

— Бізнес і підприємництво,

— Особистісний розвиток.

Спікери — провідні міжнародні та українські економісти, вчені, виробники і підприємці, а також народні депутати України. Зокрема, виступлять: співпрезидент Римського клубу (2012-2018 рр.) та співавтор ювілейного звіту РК «Come On!» Ернст Ульріх фон Вайцзекер, засновник фонду «Інший канон» і автор знаменитої книги «Як багаті країни розбагатіли і чому бідні залишаються бідними», професор Ерік Райнерт. Учасники конференції зможуть почути звернення від керівництва Римського клубу в відео-форматі.

В рамках YSC 2.0 також відбудеться сесія питань-відповідей Q&A і новий конкурс економічних публікацій від Української асоціації Римського клубу. Родзинкою вечора стане екскурсія по інноваційному містечку UNIT.City з відвідуванням одного з кращих навчальних IТ-центрів UNIT.Factory.

Зареєструватися на Конференцію, ознайомитися з умовами участі та знайти більше докладною інформацією можна на сайті www.clubofrome.org.ua.

З питаннями можна звертатися за адресою: office@clubofrome.org.ua або anna@clubofrome.org.ua або annaclubofrome@gmail.com.

YSC-Program_corr

Довідка:

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) — провідна міжнародна платформа, де аналізують і обговорюють перспективи розвитку української та глобальної економіки, бізнесу, підприємництва, а також визначають їх вплив на політику і суспільство.

Українська асоціація Римського клубу заснована в 2005 році і охоплює кілька десятків авторитетних вчених, державних і громадських діячів, промисловців і підприємців. Мета — сприяння розробці стратегії розвитку України в контексті глобалізації та європейського цивілізаційного вибору, активна участь громадськості в її розробленні та реалізації; сприяння практичному впровадженню в Україні принципів «сталого розвитку» та «еко-соціальної ринкової економіки», інше.