Студенти ХПІ зможуть попрацювати в Німеччині

НТУ «ХПІ» підписав договір про співпрацю з компанією ТОВ «Profiteam», яка пропонує оплачуване стажування для студентів в Німеччині. Всі охочі можуть взяти участь у програмі та протягом 2-3 місяців (в період канікул) попрацювати на промислових (харчова, легка, автомобільна) і сільськогосподарських підприємствах (ферми з вирощування овочів, фруктів, декоративних рослин, квітів), у сфері послуг (готелі , ресторани, парки атракціонів).

Мета — сприяння інтеграції молоді в світовий освітній простір, закріплення теоретичних знань студентів, отримання досвіду застосування сучасної техніки, навичок роботи з нею, вивчення практичного досвіду ведення господарства в країнах з розвиненою економікою, багато іншого. Крім знайомства з сучасними підприємствами Німеччини, учасники зможуть попрактикувати свої знання іноземних мов (німецька, англійська).

Проект передбачає: роботу терміном 2-3 місяці в період канікул (літніх, зимових) або практику протягом семестру. Оплата: 9.19 – 11.00 €/год (1400-2500 €/міс.), тривалість робочого тижня — 40 годин. Середні витрати на харчування — близько 100 €/міс., на проживання — близько 200 €/міс.

Більше подробиць можна дізнатися в документі нижче або на сайті.

Профітім_Німеччина 2019

Основні положення договору між НТУ «ХПІ» та ТОВ «Profiteam»:

– сторони зобов’язуються здійснювати співробітництво в сфері організації міжнародних програм за кордоном для студентів ХПІ, з метою надання їм можливості набути досвід роботи в різних галузях господарської діяльності,

– організовувати і проводити незалежний відбір студентів для участі в програмі шляхом інтерв’ювання для визначення рівня знань іноземної мови,

– надавати інформаційно-консультаційні послуги студентам про умови організації та участі в програмах, надавати практичну допомогу з оформлення виїзних документів, при необхідності затвердити індивідуальні графіки навчання для складання студентами екзаменаційної сесії у відповідності зі спеціальністю, та інше.

Контакти: 066-718-08-70, 097-924-27-37, e-mail: profiteam.kh@gmail.com, https://www.facebook.com/profiteam.profiteam — координатор від ТОВ «Profiteam» Оксана Сергіївна Різак.