Політехніків запрошують на курси англійської

НТУ «ХПІ» уклав договір з ТОВ «English School of Tomorrow». Мета — дати можливість викладачам і студентам ХПІ отримати достатній рівень знань англійської мови (не нижче рівня В2), для активної участі в програмах Erasmus + КА1.

Договір передбачає надання корпоративної знижки студентам і викладачам Політеху, які бажають пройти курс англійської мови тривалістю 6 місяців. За підсумками занять вони зможуть скласти тести на визначення рівня знання мови та отримати відповідний сертифікат, який визнається Міністерством освіти і науки України.

Вартість одного місяця навчання (8 занять тривалістю 1.5 години) з урахуванням корпоративної знижки становить 750 гривень. Вартість проведення фінального тестування на визначення рівня В2 та видача відповідного сертифіката — 1500 гривень. Онлайн-тестування можна пройти на сайті компанії (при заповненні анкети в кінці тестування обов’язково вказати свою приналежність до НТУ «ХПІ»).

З усіх питань (в тому числі для реєстрації) звертатися до Відділу міжнародних зв’язків (Ректорський корпус, 1 поверх, кімната 38, Василюк Олександр Віталійович, тел. 067-577-68-38, vasiluk@kpi.kharkov.ua).

Довідка:

В даний час в НТУ «ХПІ» реалізується 24 проекти Erasmus+ КА1 (кредитна мобільність), які дають можливість університету направляти студентів і аспірантів на навчання та стажування до іноземних вишів-партнерів на термін від 3 до 12 місяців. Викладачі, вчені, адміністративні співробітники також можуть відвідувати ці виші з метою викладання, підвищення кваліфікації. Термін відрядження від 5 днів до 2 місяців.

Студенти та аспіранти зможуть отримувати стипендію в розмірі 750-850 євро на місяць, викладачі – 100-160 євро на день. Крім того, оплачуються транспортні витрати.