У ХПІ вчені з США обговорять розвиток інженерного підприємництва

Викладачі та студенти-магістри НТУ «ХПІ» запрошуються на зустріч з вченими та експертами Темпльського Університету (США). Зустріч відбудеться в понеділок, 4 листопада, і буде присвячена питанням міжнародного співробітництва в сфері науки, інженерної освіти, програмам обміну та іншим. Крім того, 5-6 листопада пройде дводенний практичний семінар «Сучасні освітні підходи до розвитку інженерного підприємництва в технічних університетах. Досвід Темпльського університету, Інженерного факультету, США та НТУ «ХПІ», Україна». Участь безкоштовна.

Дата зустрічі: 4 листопада, 2019 р.

Місце: Наукова бібліотека НТУ «ХПІ», ауд. 63.

Час: Мета зустрічі:
11:30–12:30 — Презентація пріоритетів міжнародного співробітництва в науковій та освітній сферах Інженерного факультету Темпльського університету.

 

— Визначення напрямків співпраці в науковій та освітній сферах інститутів НТУ «ХПІ».

— Обговорення шляхів співробітництва між Інженерним факультетом Темпльського університету та НТУ «ХПІ».

15:00–16:00 — Інформаційний захід щодо програм обмінів та можливостей для  навчання в магістратурі та аспірантурі Інженерного факультету Темпльського університету.

Практичний семінар «Сучасні освітні підходи до розвитку інженерного підприємництва в технічних університетах. Досвід Темпльського університету, Інженерного факультету, США та НТУ «ХПІ», Україна».

Дата семінару: 5–6 листопада, 2019 р.

Час відкриття семінару: 11:00

Місце: Наукова бібліотека НТУ «ХПІ», ауд. 63.

Мета — використання досвіду Інженерного факультету Темпльського університету з організації багатопрофільних програм «Senior Design» в українських Проектних студіях для розробки освітнього інструментарію розвитку інноваційних і підприємницьких навичок студентів інженерних спеціальностей.

З програмою дводенного семінару можна ознайомитися нижче.

Для реєстрації на семінар звертатися:

Керівник проекту Андрій Анатолійович Тарелін,

email: tarel@ukr.net

тел .: +380 (50) 323-73-97

Додаток до запрошення

Довідка:

Заходи організовані в рамках міжнародного співробітництва НТУ «ХПІ» та Темпльського університету, партнерським проектом «Розробка та апробація нових освітніх підходів щодо розвитку інженерного підприємництва» за грантової підтримки Посольства США.

Темпльський університет (Temple University) — державний дослідницький університет в м. Філадельфія (Пенсільванія, США), заснований в 1884 році. Має сім кампусів в Пенсільванії і міжнародні кампуси в Римі, Токіо, Сінгапурі, Лондоні та Ов’єдо. В університеті навчається понад 40 000 студентів. Це один з найбільших університетів США, до складу якого входить 16 коледжів і шкіл (факультетів).