День відкритих дверей ХПІ: Під егідою UNESCO

17 листопада 2019 р. НТУ «Харківський політехнічний інститут» проведе День відкритих дверей і Фестиваль науки «Science is FUN». У програмі — майстер-класи, експерименти, демонстрації інжинірингу та робототехніки, мотиваційні лекції від випускників Політеху і роботодавців, презентації спеціальностей ХПІ. Всі охочі зможуть дізнатися актуальну інформацію про вступну кампанію 2020 року, пройти експрес-тестування ЗНО, поспілкуватися з керівництвом, викладачами, студентами вишу про можливості навчання в ХПІ. День відкритих дверей Політеху вперше пройде в рамках святкування UNESCO Всесвітнього дня науки для миру та розвитку. Івент ХПІ — один з п’яти заходів UNESCO, запланованих в різних країнах світу: Індонезії, Італії, Люксембурзі, Тунісі. Українську локацію міжнародної організації представить НТУ «ХПІ».

Місце проведення — Спорткомплекс НТУ «ХПІ» (м. Харків, вул. Алчевських, 50а). Початок — 10:00.

У програмі Дня відкритих дверей і фестивалю науки «Science is FUN!»:

— інтерактивні локації (демонстрація робототехніки та інжинірингу, лабораторно-експериментальна зона, територія майстер-класів),

— дискусійна панель: «Професії майбутнього» (мотиваційні лекції від випускників ХПІ і роботодавців),

— лекції від представників Центральної приймальної комісії вишу на теми: «Особливості вступної кампанії та умов прийому 2020» і «Робота над помилками вступників попередніх років»,

— експрес-тестування ЗНО,

— стенд-сесії з презентаціями напрямів навчання в НТУ «ХПІ». Будуть представлені 5 інститутів та 4 факультети ХПІ, які пропонують 43 спеціальності (170 освітніх програм).

— виступ рок-гуртів: Rebel Yell (Cover-band), ВЛ8 (Rock-band). Звук живий.

Гості заходу зможуть поспілкуватися з ректором ХПІ професором Євгеном Соколом, представниками інститутів, факультетів і кафедр вишу.

День відкритих дверей ХПІ і Фестиваль науки «Science is FUN» пройдуть в рамках святкування UNESCO Всесвітнього дня науки для миру та розвитку. Його мета — підкреслити важливість і актуальність науки в повсякденному житті людини, поліпшити поінформованість людей про розвиток науки, підкреслити роль вчених у розумінні нашої планети, а також сприяти сталому розвитку суспільства.

Участь — безкоштовна. Знання — безцінні!

Контакти: +380 (57) 707-66-34, e-mail: admission@khpi.edu.ua
Подія у Facebook — https://www.facebook.com/events/484607455473571/.