Увага, конкурс на отримання гранту на навчання!

Студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» запрошують до участі в конкурсі на написання аналітичної статті «Соціальні мережі для бізнесу яку платформу обрати?». Переможці конкурсу отримають грант на оплату навчання та заохочувальні призи. Заявки та конкурсні роботи будуть прийматися до 8 березня 2020 року. Участь безкоштовна.

Кожен з учасників повинен написати унікальну статтю аналітичного типу, дотримуючись обсягу в 2-3 тисячі слів, на тему: «Соціальні мережі для бізнесу — яку платформу обрати?». Усі роботи будуть перевірені на антиплагіат. Заявку на участь надсилати за посиланням: https://smmdriver.com/education-ua/.

Конкурсні роботи надсилаються організаторам на e-mail до 8 березня 2020 року: smmdriver.educationua@ukr.net. У листі вказується ПІБ автора, контактні дані.

Переможець отримує 20 000 грн., які далі будуть спрямовані на оплату наступного 2020-21 навчального року в українському виші або оплату спеціалізованих курсів і програм, якщо переможець — студент бюджетної форми навчання.

З усіма вимогами і етапами проведення конкурсу можна ознайомитися тут.

Довідка:

Соціальна програма EducationUA стартувала в квітні 2019 року і показала позитивні результати: двоє переможців проекту отримали призові сертифікати по 10 000 гривень. EducationUA 2019 пропонує студентам на конкурсній основі отримати грант на оплату навчання. Мета — показати студентам, що в сучасному світі, завдяки своїм знанням та наполегливості, можна досягти поставлених цілей ще до того, як буде видано диплом вишу. Організатори та грантодавці конкурсу: компанії SMMdriver, Karno Energy, AutoFrom і LadySpace.