ХПІ отримав доступ до двох міжнародних дослідницьких баз даних

З метою підтримки дистанційного навчання, з 25 травня по 24 липня 2020 року для студентів і викладачів НТУ «ХПІ» відкрито доступ до мультидисциплінарних баз даних Academic Search Ultimate і Business Source Ultimate. Скористатися ресурсами можна на платформі EBSCOhost через локальну мережу НТУ «ХПІ» та з можливістю віддаленого доступу за логіном і паролем (їх можна дізнатися на кафедрах і в деканатах ХПІ).

Academic Search Ultimate — це надійна мультидисциплінарна академічна база даних, яка пропонує дослідникам і студентам понад 10000 повнотекстових журналів з різноманітних наукових досліджень. Серед них — наука про тварин, антропологія, астрономія, біологія, хімія, інженерія, етнічні та полікультурні дослідження, географія, геологія, право, математика, музика, фармацевтичні науки, фізика, психологія та багато інших.

Business Source Ultimate надає студентам і вченим можливість глобальних бізнес-досліджень, допомагаючи відстежувати тенденції бізнесу в усьому світі, використовуючи тисячі повнотекстових журналів з Європи, Азії, Латинської Америки англійською та іншими мовами. Ця надійна бізнес-база даних відкриває доступ до більш ніж 3500 повнотекстових бізнес-журналів, а також звітів про дослідження ринку, галузевих звітів, профілів компаній, SWOT-аналізів і збірки відеороликів Associated Press, яка охоплює широкий спектр тем. Серед предметів — бухгалтерський облік, банківська діяльність, економіка, фінанси, менеджмент, маркетинг та інші.