ХПІ запрошує політехніків на курси англійської мови

Студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» запрошують на курси англійської мови для підготовки до вступу до магістратури — складання обов’язкового єдиного вступного іспиту з іноземної мови. Слухачами можуть стати і студенти 1—3 курсів ХПІ, які бажають поліпшити свої знання. Тривалість курсів — 3,5 місяці. Заняття проводять викладачі кафедри іноземних мов ХПІ два рази на тиждень по 2 години. Під час локдауну та канікул навчання буде проходити онлайн. Склад групи — 12 осіб.

Зазначимо, що цього року організовується два рівня підготовки: для початківців і тих, хто володіє певним рівнем знань (згідно з підсумками тестування, яке проводила кафедра іноземних мов на факультетах ХПІ у вересні—грудні).

Вартість навчання 780 грн. за 3,5 місяці (17 тижнів).

Для запису на курси необхідна попередня реєстрація на сайті ХПІ, сторінка підготовчих курсів.

Детальна інформація за телефоном: (073)-70-76-634 або в підготовчому відділенні НТУ «ХПІ» — корпус У-2, 1-й поверх, к.109, email: podkursi.khpi.kharkov@gmail.com . Час роботи — з 9:00 до 18:00.

 

Довідка:

Єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) та Єдиний вступний іспит (ЄВІ) — форми вступних іспитів для вступу до вишу та отримання ступеня магістра на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста.

ЄФВВ і ЄВІ проводяться за технологією зовнішнього незалежного оцінювання. ЄФВВ передбачає виконання тесту з права та загальних навчальних юридичних компетенцій (для вступників на спеціальності: 081 «Право» та 293 «Міжнародне право»).

ЄВІ — тестування з іноземної мови: англійської, німецької, французької або іспанської (для вступників на всі інші спеціальності, крім педагогіки та фізичної культури).