Увага! Конференція трудового колективу ХПІ — переноситься!

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Харківській області, щорічна звітна конференція трудового колективу НТУ «ХПІ», яка була запланована на 19 березня 2021 року, переноситься на невизначений термін.

З 18 березня 2021 року школам Харківщини, установам професійної та професійно-технічної освіти, фахової передвищої і вищої освіти рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Напередодні в Харківській області підтвердили 732 нові випадки коронавірусу. Регіон посідає третє місце в Україні за кількістю підтверджених заражень — 92 242.

Також в Харківській області з 18 березня 2021 року було задіяно ще ряд обмежень.

  • Забороняється проведення масових заходів (спортивних, культурних, розважальних, соціальних, релігійних, наукових, освітніх та інших) за участю більше 1 особи на 4 кв.м площі будівлі або відкритої території. Також не можна заповнювати зали, де проходять такі заходи, більш ніж на половину.
  • Забороняється прийом відвідувачів в кінотеатрах та інших закладах культури з наповненням понад 50% місць.
  • Забороняється діяльність спортивних залів і фітнес-центрів, які не забезпечують можливість розміщення 1 особи на 10 кв.м, басейнів — більше 4 осіб на одній доріжці для індивідуальних занять або 6 — для групових.